Hoe voelt u zich na een bezoek aan De Balanspraktijk?
Natuurgeneeskunde richt zich op het activeren van het zelfgenezend vermogen waarover ieder mens beschikt.

Er zijn vele manieren om het zelfgenezend vermogen aan te spreken. Het zelfgenezend vermogen is het vermogen dat jij als mens bezit om de balans te herstellen als je uit evenwicht bent. Op deze manier kun je je fysiek, mentaal en emotioneel goed voelen. Ik bied zelf verschillende methoden aan die je daarbij zouden kunnen helpen, je vindt ze hier.

Praktijkruimte De Balanspraktijk Utrecht Leidsche Rijn

Iedereen is welkom die begrijpt dat er meestal geen “quick fix” is voor het oplossen van klachten en disbalansen die je ervaart. Elk van de gegeven therapievorm is er om jou te helpen om meer balans en vitaliteit in je leven terug te vinden, je eventuele klachten zoveel mogelijk op te lossen, maar ook je wellicht bewust te maken waarom een klacht er is. Dit gebeurt door middel van voldoende tijd en aandacht voor jou te nemen om zo te kijken wat er nodig is om jouw zelfgenezende vermogen aan te spreken zodat zo veel mogelijk herstel kan plaatsvinden.

boerderij de hoef

Met de therapievormen die ik je biedt geeft het jou de kans herstel en balans terug te vinden. Soms is volledig herstel niet mogelijk, ook dan wordt er gestreefd naar de meest optimale behandelmogelijkheden voor jouw gezondheid en vitaliteit.