Tarieven Miriam Janssen per 1 januari 2020;

Orthomoleculaire therapie/ persoonlijk voedings- en suppletieadvies:

  • 1e consult/intakegesprek 60-75 min; Eur 82
  • Vervolgconsulten 60 min; Eur 82
  • Korte (evt. telefonische) consulten 30 min; Eur 41

Natuurgeneeskundige behandelingen:

  • Voetreflextherapie/ Bloesemremedies;
  • 1e consult/ intakegesprek, (incl korte behandeling) 60-75 min; Eur 70 (voor wee├źnstimulerende behandelingen of moxa tarief 66,50)
  • Vervolgconsulten 60 min; Eur 66,50

 

Betaling per pin. Gemaakte afspraken kunnen minimaal 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden, Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend, de eerste keer voor 50% en daarna 100%.

Miriam Janssen is lid van de FAGT, (Federatie voor Additief Geneeskundige Therapeuten), de RBCZ, (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de MBOG, (Maatschappij ter Bevordering Orthomoleculaire Geneeskunde). De leden van deze verenigingen moeten voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis en bijscholing. Doordat Miriam Janssen voldoet aan deze kwaliteitseisen, vergoeden de meeste zorgverzekeraars (een gedeelte van) de kosten voor de natuurgeneeskundige behandelingen voor voetreflextherapie en orthomoleculaire consulten als je aanvullend verzekerd bent. Vraag dit zelf na. Het kan zijn dat de zorgverzekeraar meer gegevens nodig heeft om een antwoord te kunnen geven.

Genoemde tarieven zijn exclusief voedingssupplementen. Geadviseerde voedingssupplementen en laboratoriumonderzoeken worden niet vergoed door de verzekeraars.

Klik of tap op de buttons om naar het vergoedingsoverzicht te gaan: