Kindercoaching

(therapeut Hoda Yamani)

KINDERCOACHING

Als ouders maken wij ons allemaal weleens zorgen over het gedrag van ons kind of over zijn sociaal-emotionele ontwikkeling. Meestal gaat het om fases die vanzelf of met wat hulp van u als ouder voorbij gaan. Echter, soms houden de zorgen en problemen rondom uw kind langdurig aan. Denk hierbij aan hooggevoeligheid, weinig zelfvertrouwen of problemen op het gebied van emotieregulatie.

Wat kan helpen, is begeleiding en advies van een kindercoach om uit de vicieuze cirkel te komen. Tijdens de coaching sessies gebruik ik verschillende methodes. Deze hebben allemaal als doel dat uw kind zich op zijn gemak voelt, waardoor we spelenderwijs makkelijker over soms lastige dingen of gevoelens kunnen praten. Welke methode ik tijdens een sessie gebruik, hangt af van het kind en de situatie op dat moment. Over het algemeen zijn 4 tot 8 coaching sessies voldoende. Voor meer informatie zie www.krachtinbloei.nl.

Voor wie?

Kracht in Bloei is er voor alle kinderen, met als specialisatie:

  • Kinderen tussen de 4 jaar en 12 jaar oud.
  • Het (hoog)gevoelige kind.
  • Het kind met weinig zelfvertrouwen.
  • Het kind dat zijn emoties moeilijk kan reguleren (angst, boosheid, verdriet).
foto playmobile pop kindercoach hoda
CONTACT?

De kindercoach praktijk is gevestigd in de Balanspraktijk. De visie van mijn praktijk, Kracht in Bloei, is dat kinderen zowel krachtig als kwetsbaar zijn, zoals een bloem. Zij hebben, naast aandacht en liefde, soms een steuntje in de rug nodig om hun kracht te vinden. De oplossing van het probleem zit uiteindelijk in het kind zelf. Met de juiste begeleiding en advies kan het kind inzien wat er nodig is om tot bloei te komen. Voor meer informatie zie www.krachtinbloei.nl.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Hoda Yamani