Mijn naam is Romy Woldring en samen met mijn vriend woon ik in Vleuten. Met heel veel liefde en plezier bied ik Reikisessies aan in één van de praktijkruimten bij de Balanspraktijk.

Reiki is een Japanse geneeswijze en betekent ‘universele levensenergie’, de kracht waar alles uit bestaat. Het is een hele mooie, zachte en liefdevolle manier om zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak te helen. Het is lastig te verwoorden wat Reiki precies inhoudt, het is vooral iets om te ervaren! Je ontvangt Reiki door middel van handoplegging terwijl je (met kleding aan) ligt op een massagetafel.
Romy

Van origine ben ik psycholoog en daarnaast geef ik yogalessen. Ik geloof heel erg in de combinatie van oosterse en westerse geneeskunde omdat er op die manier aandacht is voor de mens als geheel. We leven vaak veel in ons hoofd en Reiki kan helpen om juist meer met je aandacht in je lichaam aanwezig te zijn. De meeste mensen ervaren een heel fijn en ontspannen gevoel tijdens een Reikisessie. Doordat je hoofd en lichaam in een diepe rust terecht komen wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd en ontstaat er ruimte voor herstel en heling.

CONTACT?
Zou je ook eens een Reikisessie willen ervaren? Je bent van harte welkom! Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 06-36570438 of via info@flowbelia.nl
Meer informatie over de Reikisessies is te vinden op mijn website https://www.flowbelia.nl/reiki/