Wie ben ik

Hallo ik ben Diana Hulsebos-van Zwam. Vanaf 1 februari 2022 start ik op de vrijdagochtend met mijn Energetisch Kindercoach praktijk in de Balanspraktijk. Naast mijn praktijk als Energetisch Kindercoach ben ik Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Door mijn opleiding als Energetisch Kindercoach ben ik geïnteresseerd geraakt in de kracht van ons eigen lichaam en volg ik op dit moment de opleiding Energetisch Therapeut.

diana foto

Voor wie?

Als je kind last heeft van stress, faalangst of woede of als het juist last heeft van HSP / hoog gevoelig is, kan het niet lekker in zijn of haar vel zitten. Als ouder kun je je hulpeloos voelen wanneer het gaat om je kind te kunnen helpen met deze gevoelens om te gaan.  Ik coach jullie graag om jullie samen op weg te helpen. Dit doe ik onder meer door te kijken waar je kind nu staat en wat het wil bereiken. We kijken daarbij niet terug, maar juist vooruit. Op een veilige plek werken we samen aan het vertrouwen van je kind en hen te helpen worden wie hij of zij is. Met behulp van diverse methodieken en materialen in de vorm van spel en creativiteit herstellen we de verbinding tussen hart, hoofd, lichaam en het onderbewuste, zodat blokkades opgeheven worden en de rust en focus terugkomen. We creëren grip op de situatie, zodat je kind weer in zijn of haar kracht komt te staan!

Voor meer informatie of contact kunt u mij bellen of mailen, of neem een kijkje op mijn website www.kindercoachpraktijkdiana.nl

Telefoon 06-48472553

Email diana.hulsebos@ziggo.nl

De Balanspraktijk · Hogeweide 6 · Utrecht, 3541 BC · Netherlands