Wie ben ik

Mijn naam is Anita Damkot, met mijn gezin woon ik in Leidsche Rijn. Naast mijn werk als studieloopbaanbegeleider, heb ik een praktijk voor astrologie, Ceres.

In mijn praktijk kun je terecht voor een duiding van je geboortehoroscoop. Hierin vinden we je unieke kwaliteiten en zien we de rode draad die door je leven loopt. Ook bekijken we de thema’s die op dit moment in je leven spelen. Soms lukt het niet om dichtbij jezelf te blijven en loop je vast. Of je vraagt je af wie je nou ècht bent en het lukt je niet om keuzes te maken. Een consult in mijn praktijk kan helpen met het beantwoorden van dit soort vragen. Ook zonder specifieke vraag kan het waardevol zijn om via de horoscoop weer zicht te krijgen op wie je in wezen bent. Het is hoe dan ook een cadeau aan jezelf!

foto_profiel

Een duiding geeft je inzicht in je ontwikkeling en in je mogelijkheden. Voorafgaand aan het consult vraag ik om je geboortedatum, je geboortetijd en geboorteplaats. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het consult. Op vrijdagmiddag geef ik consulten in de Balansprakijk.

Maak een afspraak via anitadamkot@gmail.com of via WhatsApp 06 24858425

Voor meer informatie over de praktijk en astrologie, kijk op mijn website: Ceres, praktijk voor Astrologie (ceres-astrologie.nl)

Ik ben een erkend astroloog, aangesloten bij ASAS, en volgde mijn vijfjarige opleiding bij Caelestis in Utrecht.