Wie ben ik?

Mijn naam is Lot Meeuwissen en ik werk met veel plezier als Lichaamsgericht Coach. In mijn praktijk Professor Relax, leer ik je graag om je (opnieuw) te verbinden met je lichaam. Dit helpt je om meer ontspanning en minder stress te ervaren.

Doordat je leert luisteren naar wat je lichaam je vertelt, herstel je de verbinding met het zelfhelend vermogen van je lichaam waardoor het zich kan ontdoen van lichamelijke, emotionele en/of mentale onbalans.

Er zijn tal van redenen te noemen waarom je even niet kunt horen wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Oorzaken waardoor het contact met je lichaam tijdelijk minder is. Er zijn continu prikkels om je heen, die moeten worden verwerkt. Momenten van even niks en leegte zijn er steeds minder. Hierdoor kun je je moe, onrustig, emotioneel of prikkelbaar voelen. Je voelt je uit balans.

Charlotte1

Tijdens mijn opleidingen Lichaamswerk en de diverse gerelateerde workshops heb ik mij verschillende behandeltechnieken eigen gemaakt die jou kunnen helpen bij het ervaren van meer ontspanning en het verminderen van stress. Opleidingsinstituten die mij schoolden tot Lichaamsgericht Coach zijn onder andere Zonnevlecht Opleidingen, Healing Space en Mediumpraktijk Centrum Phoenix.

Ik nodig je van harte uit om ook de innovatieve en wetenschappelijk ontwikkelde  Virtual Reality bril van VRelax te komen ervaren. GGZ, Arbodiensten en zorginstellingen zetten deze ontspanningstool succesvol in bij het behandelen van cliënten met stress, burn-out, somberheid en pijnklachten. Praktijk Professor Relax heeft ook een licentie.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur een whatsapp of bel M: 06 46001971. Of mail naar info@professorrelax.nl

Op zondag is de praktijk geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Op doordeweekse avonden tussen 18.30 en 21.00 uur.

Kijk voor meer informatie op mijn website https://professorrelax.nl

Je bent van harte welkom!