Wie ben ik?

Mijn naam is Monique van Kollenburg. Ik ben 49 jaar en moeder van een zoon van 12. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Bijvoorbeeld als je graag dichter bij jezelf wilt komen. Als je meer wilt leven vanuit wie je echt bent. Als je verlangt naar rust en ontspanning in je denken en in je doen. Als je minder wilt leven vanuit je hoofd en meer vanuit verbinding met je gevoel en je lijf. Als je meer wilt kunnen genieten van de dingen in je leven.

ae5d2b6f-a5a7-49a0-ba64-e9c1667846ab

In lichaamsgerichte psychotherapie is  jouw lichaam de belangrijkste ingang voor verandering. Het is je onderbewuste en bevat ontzettend veel “informatie” over jou en je geschiedenis. Pas als er op lichaamsniveau iets ontspant, kan er iets gaan stromen en verandert er wezenlijk iets in jou. Dit gaat verder dan het praten over en het begrijpen van je issues en problemen. Als je meer wilt weten over lichaamsgerichte psychotherapie dan kun je er hier meer over lezen.

Praktijkruimte De Balanspraktijk Utrecht Leidsche Rijn

Mijn praktijk is geopend op donderdag en vrijdag. Als je besluit om sessies bij me te komen doen dan beginnen we met een intake over waar je tegenaan loopt. Net zo belangrijk is om te ervaren of er een klik is tussen ons. Vervolgens hebben we  om de twee tot vier weken een afspraak. In een sessie breng jij in wat er in jouw actualiteit speelt. Ik stem me af op jou en op waar je vraag of pijn zit. We werken daar dan lichaamsgericht mee. Je zit daarbij gewoon op een stoel of je staat in de ruimte. Lichaamsgerichte werkvormen zijn bijvoorbeeld focussen, systemische opstellingen, bodydrama, ademwerk en lichaamsgericht gesprek. Ik kijk natuurlijk naar wat bij jou en je vraag past. Je kunt de sessies deels vergoed krijgen bij de meeste zorgverzekeraars.

Neem gerust contact op als je interesse hebt of meer informatie wilt. Ik ben telefonisch en op WhatsApp bereikbaar via 06 4321 1433 of via email [email protected]
Praktijkruimte De Balanspraktijk Utrecht Leidsche Rijn