Wie ben ik?

Ik ben Miriam Janssen, woon sinds 2003 met veel plezier in Utrecht met mijn partner Bart en zoontje Loek. Met zorg en aandacht je begeleiden en ondersteunen, daar ligt mijn kracht, hierbij maak ik gebruik van mijn kennis en mijn intuïtie. Met veel plezier verwelkom ik je in mijn praktijk. Ik ben opgeleid als Natuurgeneeskundige. Je kan bij mij terecht voor verschillende therapievormen waaronder Voetreflextherapie/ Orthomoleculaire therapie/ voedings- en leefstijladviezen en energetische therapievormen.

Webdesign: www.webaram.nl Wordpress website laten maken UtrechtFotograaf: www.davidlok.nl

Samen kijken we waar jouw (grootste) disbalans zit en hoe we die weer het beste in balans kunnen krijgen. Ik bekijk je als uniek individu en heb een holistische visie, dat wil zeggen dat ik jou als mens in zijn totaliteit bekijk mentaal/fysiek/emotioneel en energetisch. Doordat er in elke sessie voldoende aandacht en ruimte voor je is, geeft het je de mogelijkheid om meer bij je gevoel en je eigen wijsheid te komen.

Praktijkruimte De Balanspraktijk Utrecht Leidsche Rijn
Oprichting centrum voor natuurgeneeskunde

Tevens ben ik oprichtster van de Balanspraktijk, een centrum voor natuurgeneeskunde, opgericht in oktober 2018. In dit centrum werken verscheidene therapeuten die verschillende therapievormen aanbieden om jou zo goed mogelijk aanvullende zorg te kunnen bieden.

Het centrum ligt op een prachtige centrale locatie in Leidsche Rijn in de wijk Hogeweide en is geopend vanaf september 2018 en nog volop in ontwikkeling. Het monumentale karakter van de boerderij te midden van de nieuwbouw en met alle faciliteiten dichtbij maakt het tot een fijne plek.

Praktijkruimte De Balanspraktijk Utrecht Leidsche Rijn
Praktijkruimte De Balanspraktijk Utrecht Leidsche Rijn

Er is momenteel nog plek in de Balanspraktijk voor therapeuten die op zoek zijn naar een mooie ruimte op een fijne plek, klik hier om contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Door mijn in 2013 afgeronde en erkende HBO opleidingen en de bijscholingen die ik regelmatig volg is vergoeding via de zorgverzekeraar uit het aanvullende pakket mogelijk.
Vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering, dit komt doordat ik geregistreerd ben bij verscheidene beroepsverenigingen:

  • RBCZ, (HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
  • FAGT Federatie voor Additieve Geneeskundige Therapeuten
  • MBOG, (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde).
  • Je kan mij vinden onder de handelsnaam de Balanspraktijk.