Wie ben ik?

Ik ben Marieke Aben geboren in 1962. Ik woon in de Bilt en heb behalve een ruimte in de Balanspraktijk ook  mijn praktijk aan huis. Ik heb een thuiswonende  zoon.

In eerste instantie ging mijn leven richting de kunstzinnige vakken, ik studeerde in 1994 af aan de Hogeschool der Kunsten in Utrecht als tekendocent en autonoom kunstenaar.

In de loop van mijn leven volgde ik ook cursussen in Reiki, Intuitieve Ontwikkeling en Natuurgeneeswijze. Sinds 2009 zit ik op mijn pad met het volgen en afronden in 2013 van de vierjarige opleiding VoetreflexPlus™   bij opleidingsinstituut Total Health.

Marieke Aben
Reading /healing

In dit werk als voetreflexoloog en reader/healer heb ik mijn passie  kunnen ontwikkelen tot een unieke  werkmethode. Mijn kennis van de effecten van massage aan benen en voeten,  het met aandacht en liefde aanraken en het kunnen zien van intuïtieve beelden en helpers  zijn mijn  wapens  van licht in de strijd voor een gezond het gelukkig leven.

Tijdens de VoetreflexPlus™  behandeling krijg ik beelden over verstoringen, meestal in het invloedsgebied van de chakra´s. Deze beelden geven symbolisch de effecten weer die gebeurtenissen in je leven hebben achter gelaten in het energetische lichaam. Na verloop van tijd worden deze effecten ook fysiek gemanifesteerd. Lees meer...

Voor wie?

Mijn hart gaat uit naar mensen die;

  •  psychische en emotionele disbalans ervaren
  •  zich geblokkeerd voelen om naar ervaring van lichtheid te  ´verhuizen´
  •  het gevoel hebben dat ze niet op hun pad zijn
  •  fysieke klachten hebben die door specialisten niet te verklaren zijn