Mijn naam is Lot Meeuwissen en ik werk als Lichaamsgericht Coach. In mijn praktijk Professor Relax, leer ik je graag om je (opnieuw) te verbinden met je lichaam. Dit helpt je om meer ontspanning en minder stress te ervaren.

Doordat je leert luisteren naar wat je lichaam je vertelt, herstel je de verbinding met het zelfhelend vermogen van je lichaam waardoor het zich kan ontdoen van lichamelijke, emotionele en/of mentale onbalans.

Er zijn continue prikkels om je heen, die moeten worden verwerkt. Momenten van even niks en leegte zijn er steeds minder. Hierdoor kun je je leeg, moe, onrustig, emotioneel of prikkelbaar voelen. Je voelt je uit balans.

Je bent van nature uitgerust met een gezond zelfhelend vermogen, je lichaam weet goed wat het nodig heeft. Je kunt er vanuit rust en ontspanning contact mee maken. Hoe meer je in je lichaam aanwezig bent, hoe meer je ervaart en voelt, hoe meer je in contact bent met jezelf en daarmee ook met de ander.

Charlotte1

Het is niet altijd even makkelijk om te blijven voelen en je bewust te zijn van wat je lichaam je probeert te vertellen.

Er zijn tal van redenen te noemen waarom je even niet kunt horen wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Oorzaken waardoor het contact met je lichaam tijdelijk minder is.

Tijdens mijn opleidingen Lichaamswerk en de diverse workshops die ik volgde heb ik mij diverse technieken eigen gemaakt die jou kunnen helpen bij meer ontspanning en het verminderen van stress.

Naast het lichaamswerk kun je ook kiezen voor een sessie met de VR bril (Virtual Reality) van VRelax. Een moderne, eigentijdse en wetenschappelijk ontwikkelde tool, die je helpt om te ontspannen en je stressniveau te verminderen. Je waant je echt in een andere wereld. Laat je betoveren en kom ontdekken!

We kunnen meten wat jouw stressniveau is voor en na de behandeling. De VR bril van VRelax is wetenschappelijk ontwikkeld en voldoet aan alle medische wet en- regelgeving. Arbodiensten, GGZ instellingen en Ziekenhuizen boeken uitstekende resultaten met het gebruik van VRelax als het gaat om stressvermindering en ontspanning.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Je kunt mij bereiken op of een app sturen naar M: 06 46 00 1971

Mijn site www.professorrelax.nl wordt momenteel opnieuw ingericht en is per 12 december a.s. weer beschikbaar. Ook het gekoppelde emailadres info@professorrelax.nl is per genoemde datum weer bereikbaar.

Je bent van harte welkom op de zondagen in mijn praktijk Professor Relax. Deze is gevestigd in de sfeervolle ruimte van de Balanspraktijk in de oude wagenschuur van de voormalige boerderij de Hoef in Utrecht, Leidsche Rijn.

Tot zondag,

Lot