Wie ben ik?

Ik heet Khadija Rahmani. Vanaf 1 januari 2022 start ik met mijn praktijk Lichttherapie Utrecht bij De Balanspraktijk. Naast Biofotonen-en lichttherapie behandelaar geef ik ook Natuurvoedingsadvies. In 2013 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogische Hulpverleenster. Hierna heb ik de studie Natuurvoedingsconsulente afgerond omdat ik geïnteresseerd ben in alles wat de natuur ons te bieden heeft aan natuurlijke geneeskracht en gezonde voeding.

Ik raakte geïnspireerd betreft de werking van energetische energie van het lichaam en op lichaamscellen. Ik besloot mijn kennis te verbreden en heb ik dit jaar de opleidingen Bioresonantie therapeut en Levend bloed -en droog analyse afgerond. De combinatie van Biofotonen-en lichttherapie en natuurvoeding zorgt ervoor dat het zelf-herstellend vermogen in het lichaam sneller in proces komt.

 

foto

Werken met mensen doe ik met veel passie en plezier. Voor mij is het een eervolle gunst om mensen verder te helpen en te ondersteunen. Een kwalitatief gezond levensbestaan zonder pijnklachten en bijwerkingen van onnodig medicatie gebruik, is voor mij een eerste bewustwording.

 

Voor meer informatie of contact kunt u mij bellen of mailen, of neem een kijkje op mijn website Lichttherapie Utrecht 

Telefoon  +31(0)6 28 12 33 89