Hoi, ik ben Lenneke. Als Holistisch Stress therapeut begeleid ik mensen die langdurige stress ervaren, in een burnout zitten of vastlopen met zichzelf. Mijn missie is het creëren van meer rust en ontspanning in je hoofd en lichaam.

Stress uit zich bij elk persoon op een andere manier. Fysiek, mentaal, emotioneel. En alles beïnvloed elkaar. De onderliggende oorzaak van je klachten zijn daarom vaak niet logisch te verklaren vanuit oorzaak en gevolg.

 

_SMR4533

Mijn aanpak is holistisch en afgestemd op jouw behoeften. Geen lange praatsessies. Het brein is bij mensen die langdurig stress ervaren namelijk gedeeltelijk overbelast. Met praten doe je een beroep op dat deel. Ik werk met het onbewuste brein, 1:1 opstellingen (systemisch) en lichaamswerk. Dit zijn methoden die de onderliggende oorzaken op lichamelijk, mentaal, emotioneel en systemisch niveau aanpakken.

Ik werk graag met trajecten, omdat de combinatie van de methoden zo krachtig is. De basis van elk traject is de Unconscious healing (onbewuste brein) en 1:1 opstelling. Afgestemd op jouw vraag en wat bij jou past aangevuld met lichaamswerk en oefeningen. Een transformatie van stress naar levensenergie. Losse behandelingen zijn uiteraard ook mogelijk.

Heb je stress of een burnout en wil je het anders, maar weet je niet hoe? Op www.lennekevandermeijden.nl vind je meer informatie en kun je een gratis kennismakingsgesprek boeken.

Vanaf mei geef ik elke dinsdag- en donderdagochtend behandelingen bij de Balanspraktijk. Je bent meer dan welkom!