Wie ben ik?
Mijn naam is Jolande Kimmel en ik ben Shiatsu therapeut. Mijn opleiding heb ik in 2015 afgerond bij de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai.
Gegrepen door de brede kijk op gezondheid en ziekte van de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) heb ik naast de Shiatsu opleiding nog vele bijscholingen gevolgd waaronder Chi Nei Tsang (Orgaanmassage), Qi Kong, Moxa, Voeding volgens de 5 elementen en Japanse Behandeltechnieken (o.a. Japanse naalden) welke ik integreer in mijn behandelingen.
Om me nog verder te verdiepen in de Chinese Geneeswijzen heb ik in 2017 stage gelopen in het 2nd Peoples Hospital in Qingdao China.
Daarnaast ben ik al 6 jaar actief bij de opleiding als assistent tijdens de praktijklessen.
Jolande02
Wat is Shiatsu?
Shiatsu is een manuele behandelmethode en onderdeel van de Chinese Geneeswijzen en wordt zowel preventief gebruikt en als therapie om de vitaliteit te bevorderen, vermoeidheid te verlichten en het zelf genezend vermogen te stimuleren.
Dit gebeurt door druk toe te passen met de duim of handpalm op een meridiaan (energiekanaal). en op de acupunctuurpunten.
Klachten die behandeld kunnen worden met Shiatsu zijn o.a.: Spierspanning (nek-schouder-rug), Hoofdpijn (migraine, duizeligheid), Stress, Burn-out, Spijsverteringsklachten (buikpijn, obstipatie, diarree), Menstruatie- en overgangsklachten, Slaapproblemen en Emotionele klachten (angst, woede, verdriet, depressie).

Met Shiatsu wordt de weg naar bewustzijn en transformatie geopend op een eerlijke en intense wijze. Ik werk vanuit gevoel, passie, intuitie, verstilling, speelsheid en grote openheid naar de kern van ieders bestaan. Wees welkom!

CONTACT?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij altijd bellen of mailen.
tel: 06 415 20 166
e-mail: jolande@acupunctuur-shiatsu.com