Mijn naam is Romy Woldring en samen met mijn vriend woon ik in Vleuten. Met heel veel liefde en plezier geef ik  Yogatherapie en Reiki bij de Balanspraktijk.

Yoga geeft allerlei handvatten om zowel lichaam als geest steeds meer in balans te brengen. Ook wetenschappelijk onderzoek laat zien dat Yoga kan helpen bij mentale problemen zoals angst, verdriet, somberheid, boosheid en (onbegrepen) fysieke klachten en spanningen. Daarbij is Yoga vooral een proces van bewustwording. Bewustwording van je lichaam, omdat je leert om op een veilige manier contact te maken met je lichaam, je lichaam te ervaren zoals het nú is en wat het op dít moment nodig heeft. Yoga gaat ook over bewustwording van je geest; je leert jezelf beter kennen doordat je bewust wordt hoe je reageert op situaties die je tegenkomt, op én naast de yogamat.

78

Reiki is een Japanse geneeswijze en betekent ‘universele levensenergie’, de kracht waar alles uit bestaat. Het is een hele mooie, zachte en liefdevolle manier om zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak te helen. Het is lastig te verwoorden wat Reiki precies inhoudt, het is vooral iets om te ervaren! Je ontvangt Reiki door middel van handoplegging terwijl je (met kleding aan) ligt op een massagetafel.

Van origine ben ik psycholoog en dit combineer ik met mijn kennis en kunde als natuurgeneeskundig therapeut. Ik geloof heel erg in de combinatie van oosterse en westerse geneeskunde omdat er op die manier aandacht is voor de mens als geheel. We leven vaak veel in ons hoofd en Yoga en Reiki kunnen helpen om juist meer met je aandacht in je lichaam aanwezig te zijn. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd en ontstaat er ruimte voor herstel en heling.

CONTACT?
Zou je ook eens een Yoga of Reikisessie willen ervaren? Je bent van harte welkom! Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 06-36570438 of via info@flowbelia.nl
Meer informatie is te vinden op mijn website