Wie ben ik?

Mijn naam is Danielle, ik woon in Utrecht en ik werk met veel plezier als ACT-, psychosociaal-, en relatietherapeut IBCT in mijn praktijk Mind your life.

ACT en IBCT zijn veelbelovende, wetenschappelijk bewezen therapievormen die zich richten op het creëren van een leven gebaseerd op jouw waarden, en die jou met leuke, simpele oefeningen leren om je anders te verhouden tot stressvolle gedachtes en gevoelens, waarbij IBCT dit gericht op de relatie doet.

Eigenlijk zegt ACT: jij bent de chauffeur van jouw rit, alleen de stemmen op de achterbank (jouw gedachtes en gevoelens) schreeuwen soms zo hard en streng dat je afgeleid wordt van het mooie uitzicht om je heen. Wil je leren met een vriendelijke glimlach te kijken naar het geschreeuw op de achterbank en dit minder serieus te nemen? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Danielle

Ik ben van origine sociaal psycholoog en ik koos opleidingen die zich richten op de mens in zijn omgeving, het leven dus, omdat wie jij bent een samenspel is van jou als persoon, de mensen om jou heen en jouw ervaringen in het leven. Ik stel geen diagnose, ik geloof in de kracht en de mogelijkheden die in jou aanwezig zijn. We zoeken samen naar jouw verhaal en naar wat daar het beste bij aansluit. Met warmte, aandacht en humor nodig ik je in onze gesprekken uit om gewoonweg te zijn wie je op dit moment bent.

 

Sessies op locatie plannen we op maandag – of woensdagmiddagen en vrijdagochtenden, en op andere momenten ben ik beschikbaar voor online sessies via Zoom. Je kunt mij whatsappen of smsen op 06-49296811, of mailen op: info@mind-your-life.nl, en meer informatie vind je op mijn website www.mind-your-life.nl

 

Omdat Mind your life geregistreerd is bij de beroepsvereniging NFG kunnen de sessies – afhankelijk van je zorgverzekeraar- deels worden vergoed worden vanuit een aanvullend verzekeringspakket. Je eigen risico wordt hierdoor niet aangesproken en een verwijzing van de huisarts is niet nodig.