Wie ben ik?

Ik ben Mandy van Meijel en ik werk sinds 2014 met veel plezier in mijn praktijk Jzlf. Mijn praktijk Jzlf is een praktijk voor massagetherapie en mindfulness waar je jezelf in alle rust mag ont-moeten.

Massagetherapie en Mindfulness
Massagetherapie en mindfulness staan voor mij voor bewust leven, vitaliteit en persoonlijke groei. Als je gezond bent én ook als je last hebt van lichamelijke of psychische klachten.

Massagetherapie en mindfulness helpen je om stil te staan bij wat jouw aandacht vraagt. En vaak is dat meer dan alleen je klacht of hulpvraag. Het uitgangspunt in mijn behandelingen is dan ook aandacht voor jouw hele persoon: je emotionele, fysieke, mentale, sociale en energetische belevingswereld. Al deze lagen zijn in jou aanwezig én met elkaar verbonden. Lees meer...

Door mijn afgeronde opleiding massagetherapie en de bijscholingen die ik regelmatig volg, wordt massagetherapie vanuit een aanvullende pakket vergoed vanuit de meeste verzekeraars Vergoedingsoverzicht.

Wil je graag meer weten over wat massagetherapie en/of de 8 weekse mindfulnesstraining voor jou kan betekenen? Kijk dan op www.jzlf.nl
Voor het maken van een afspraak kun je contact met me opnemen via https://jzlf.nl/contact/ of telefonisch via 06 14330949.
Op maandag en op vrijdagmiddag kun je bij mij terecht op de locatie van de Balanspraktijk.