Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Frey en ik ben werkzaam als homeopaat. Ik ben van Duitse afkomst en rond tien jaar geleden naar Utrecht verhuist om hier met mijn Nederlandse man samen te gaan wonen. Inmiddels hebben we twee prachtige dochters.

Als homeopaat werk ik vanuit een holistische visie, dus ik bekijk je als één geheel en niet als som van losse onderdelen. Op fysiek, emotioneel en mentaal niveau ga ik samen met jou op zoek naar reactiepatronen die voor jou bijzonder zijn en die verband hebben met je klacht. Op basis daarvan kies ik een homeopathisch middel dat je erbij gaat helpen om weer in balans te komen. Door je zelf herstellend vermogen te stimuleren gaat je lichaam weer leren je klachten zelf op te lossen. Tijdens het hele traject ga ik je therapeutisch begeleiden en kan je indien nodig leefstijl- en voedingsadvies geven.

Als je wilt weten wat een homeopathische behandeling voor jou kan betekenen of voor het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via homeopathiehetzand.nl/ of telefonisch via 06 152 44 765.

 

Op donderdagavond en zaterdagochtend kan je bij mij terecht op de locatie van de Balanspraktijk.