Wie ben ik?
Mijn naam is Angelique Roersen. Ik werk als Voetreflextherapeut en bied mijn therapie aan in een van de praktijkruimten van de Balanspraktijk. Ik doe dit werk met veel passie omdat mijn missie is “het verschil maken in het leven van mensen”. Tijdens mijn vakopleiding tot erkend voetreflextherapeut heb ik ervaren dat het op de juiste manier behandelen van jouw lichaam inderdaad het verschil voor een mens kan maken.
Angelique2
Dat zie ik terug in mijn praktijk. Rust, aandacht en respect zijn de basis van mijn behandelingen. De voetreflexmassages in combinatie met mijn oprechte aandacht voor jou als mens in zijn totaliteit zorgt ervoor dat jij weer beter contact krijgt met jouw lichaam. Je gaat als het ware opnieuw jouw lichaam weer “voelen” waardoor je meer bewust keuzes gaat maken in je leven die beter zijn voor jou. Dit ervaar ik vaak als het echte verschil.
Met plezier werk ik met jou samen om het verschil in je lichaam te gaan voelen. Je kunt bij mij voor een behandeling terecht op dinsdag, woensdag en vrijdag. Lukt het niet om naar de praktijk te komen dan kan ik je in overleg thuis behandelen.
Ik gebruik een algehele lichaamsmassage als aanvulling op de voetreflex als blijkt dat jouw lichaam daar behoefte aan heeft. Ik heb mij gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten en hormonale klachten rondom zwangerschap, overgang en ouder worden in het algemeen.
Je kan me bereiken op info@chi-que.nl of 06 -81 95 20 99.