Tarieven Miriam Janssen (per 1 januari 2024).

Vanwege drukte in de praktijk is het op dit moment mogelijk om een afspraak met Miriam in te plannen vanaf week 21, de week van 20 mei 2024. Mail me gerust om alvast de afspraak te maken!
Losse consulten voor Voetreflexologie zijn wellicht wel mogelijk, neem hiervoor contact met me op, liefst per e-mail info@debalanspraktijk.nl


Orthomoleculaire consulten/ persoonlijk voedings- en/of suppletieadvies
:

 • Een kort telefonisch gesprek om kennis te maken, een wederzijdse beoordeling te doen of we matchen; vrijblijvend
 • 1e consult/uitgebreid intakegesprek/hulpvraag duiden en waar mogelijk direct advies 90 min; Eur 120
 • Persoonlijk orthomoleculair voedingsadvies op maat 90 min; Eur 120
 • Eenmalige- óf vervolgconsulten orthomoleculair óf persoonlijk supplementadvies 60 min; Eur 96
 • Korte (telefonische) consulten 30 min; Eur 48
 • Kosten voor aanvraag laboratoriumonderzoek; Eur 24
 • Indien nodig kan er laboratoriumonderzoek uitgevoerd worden. Deze mogelijkheden en kosten mbt bloed- en of fecesonderzoeken via laboratorium worden besproken in het eerste consult. Veel aangevraagde onderzoeken zijn voedselintolerantiescreeningen, hormoontesten en darmmicrobioomonderzoeken. Genoemde tarieven zijn exclusief voedingssupplementen en evt laboratoriumonderzoeken. Geadviseerde voedingssupplementen en laboratoriumonderzoeken worden niet vergoed door de verzekeraars.
 • Consulten zijn ook telefonisch of via zoom/beeldbellen mogelijk. 

Natuurgeneeskundige behandelingen:

  • Betreffende consulten voor Voetreflextherapie
  • 1e consult/ intakegesprek/ hulpvraag duiden (incl eerste verkorte Voetreflexbehandeling) 60-75 min; Eur 76
  • Vervolg consulten Voetreflextherapie tot 60 min; Eur 76
  • (losse consulten voor bijv. weeënstimulerende behandelingen of moxa Eur 76, intake niet nodig)

Gecombineerde consulten (Orthomoleculair/Natuurgeneeskunde):

 • Voetreflextherapiebehandeling in combinatie met óf het uitzoeken van persoonlijke Bloesemremedie óf opvolging van een eerder gegeven supplementadvies tot 90 min : Eur 120
 • Energiewerk mbv Bloesemremedies, Resetmethode, opstellingwerk, en evt. het uitzoeken van een persoonlijke Bloesemremedie tot 90 min: Eur 120
 • Innameflesje Bloesemremedie: Eur 9,95

 • Betaling per pinapparaat. Gemaakte afspraken kunnen minimaal 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden, Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend, de eerste keer voor 50% en daarna 100%.

Miriam Janssen is lid van de FAGT, (Federatie voor Additief Geneeskundige Therapeuten), de RBCZ, (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de MBOG, (Maatschappij ter Bevordering Orthomoleculaire Geneeskunde).  De leden van deze verenigingen moeten voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis en bijscholing. Doordat Miriam Janssen voldoet aan deze kwaliteitseisen, vergoeden de meeste zorgverzekeraars (een gedeelte van) de kosten voor de natuurgeneeskundige behandelingen voor voetreflextherapie en orthomoleculaire consulten als je aanvullend verzekerd bent. Vraag dit zelf na. Het kan zijn dat de zorgverzekeraar meer gegevens nodig heeft om een antwoord te kunnen geven. De praktijk van Miriam is in de zorggids opgenomen, voldoet aan de PLATO normen en staat ingeschreven onder de naam De Balanspraktijk te Utrecht.

Prestatiecodes 24009 (reflexzone) en 24000 (orthomoleculair).

Vraag naar de voorwaarden bij Miriam ivm facturering van de consulten.

Indien je een eigen onderneming hebt zijn er ook zakelijke tarieven mogelijk; dan zijn de kosten van de belasting aftrekbaar. In specifieke gevallen kan je werkgever (een deel van de)  kosten vergoeden, vaak in verband met herstel bij ziekte of persoonlijke ontwikkeling. Mensen met een krappe beurs mogen ook contact opnemen met Miriam om te bespreken wat er mogelijk is.

Consulten met Miriam kunnen per 1 jan 2024 ingepland worden op de volgende dagen:

Maandag hele dag

Dinsdag hele dag

Woensdag ochtend

Donderdag hele dag 

Klik of tap op de buttons om naar het vergoedingsoverzicht te gaan: